Open eettafels

De Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland, biedt in samenwerking met verschillende horeca-ondernemen en slagers de mogelijkheid wekelijks op verschillende plaatsen deel te nemen aan een “Open eettafel” in een van de kernen van de gemeente Tubbergen.

Velen hebben reeds ervaren dat samen eten met leeftijdsgenoten verrassend, uitnodigend en vooral erg lekker is! Opvallend is, dat er altijd wel een bekende uit een of ander kerkdorp is, om even een praatje mee te maken. Hiermee wordt dan ook de doelstelling van de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland ten aanzien van de “Open eettafels gehaald.

Het gaat hierbij niet alleen om het eten zelf, echter ook de gezelligheid en het feit dat men in de gelegenheid is, oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, want Samen Eten Verbindt! Waarbij de gastvrouwen een verbindende rol vervullen. Onderstaand een overzicht waarop u kunt zien waar en wanneer in de gemeente Tubbergen “Open eettafels” plaats vinden.

Wat kost de “Open eettafel”?
De prijs van een 3-gangen maaltijd bedraagt rond de € 10,00. Echter dit kan per locatie enigszins verschillen. Een maaltijd bestaat uit voorgerecht, hoofdgerecht met bijgerecht en een nagerecht. Natuurlijk mag u de eerste keer gratis mee-eten! Mocht het u bevallen, meldt u zich dan aan voor de volgende Open Eettafel.

Hoe kan men zich aanmelden voor de “Open eettafel”?
U kunt zich zich opgeven bij de gastvrouwen/vrijwilligers tijdens de bijeenkomsten. Of neemt u contact op met Nicolet Plegt-Koedijk, Adviseur Senioren en mantelzorgconsulent van de SWTD. Telefoon 06-38275388 / n.plegt@swtd.nl, op maandag t/m vrijdag

Neem geheel vrijblijvend en gratis contact op met de sociaal werkers senioren

Aanspreekpunt gemeente Tubbergen:
Nicolet Plegt-Koedijk
T: 06 382 753 88
E: n.plegt@swtd.nl

Aanspreekpunt gemeente Dinkelland:
Ria Kamphuis
T: 06 122 228 40
E: r.kamphuis@swtd.nl