Inloopspreekuur formulierenservice

Als inwoner van de gemeente Tubbergen of Dinkelland kunt u gebruik maken van het spreekuur Formulierenservice. Elke donderdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 kunt u binnenlopen met papieren en brieven waarbij u ondersteuning nodig heeft. Daarnaast kunnen vrijwilligers u thuis helpen met het ordenen en bijhouden van de administratie, het maken van een budgetplan, het aanvragen van bepaalde voorzieningen en toeslagen en indien nodig, helpen de juiste ondersteuning te krijgen tijdens een schuldhulpverleningstraject.

Heeft u papieren of brieven waarbij u ondersteuning kunt gebruiken, wilt u een bezwaarschrift schrijven, wilt u iets aanvragen maar komt u er zelf niet uit of wilt u uw recht op bepaalde voorzieningen onderzoeken? Dan is dit spreekuur het bezoeken waard.

Locatie spreekuur Tubbergen: Julianastraat 21
Locatie spreekuur Dinkelland: Kulturhus Denekamp

Wilt u meer informatie?
Woont u in de gemeente Tubbergen dan stuurt u een mail naar taft@swtd.nl

Woont u in de gemeente Dinkelland, stuur dan een mail naar tafd@wijkracht.nl

Heeft u liever telefonisch contact? In Tubbergen maakt u een afspraak via Marbeth Brinkerink op 06-41 34 70 01 (maandag, donderdag en vrijdag) of Karin Ganzeboom op 06-41 34 70 29 (maandag, dinsdag en donderdag)

Woont u in de gemeente Dinkelland dan kunt u op dinsdag t/m vrijdag bellen naar de coördinator Marc Oude Vrielink op 06- 34 36 06 24.