Inloopspreekuur formulierenservice van start

Vanaf 8 oktober 2020 gaat het spreekuur Formulierenservice van start aan de Julianastraat 21 in Tubbergen. U als inwoner van deze gemeente kunt elke donderdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 binnenlopen met papieren en brieven waar ondersteuning bij nodig is. De eerste vrijwilligers zijn intussen van start gegaan om inwoners te helpen met het ordenen en bijhouden van de administratie, het maken van een budgetplan, het aanvragen van bepaalde voorzieningen en toeslagen en indien nodig, helpen de juiste ondersteuning te krijgen tijdens een schuldhulpverleningstraject.

We zijn blij dat er vanaf 8 oktober wekelijks een inloopspreekuur, de Formulierenservice van start gaat. Heeft u papieren of brieven waar u ondersteuning bij kunt gebruiken, wilt u een bezwaarschrift schrijven, wilt u iets aanvragen maar komt u er zelf niet uit of wilt u uw recht op bepaalde voorzieningen onderzoeken? Dan is dit spreekuur het bezoeken waard.

Wilt u meer informatie?
Dat kan, stuur dan een mail naar taft@swtd.nl. Wilt u liever telefonisch contact, dan kunt u op dinsdag t/m vrijdag bellen naar de coördinator Marc Oude Vrielink op 06- 34 36 06 24.

Menu