Afspraak formulierenservice

Als inwoner van de gemeente Tubbergen of Dinkelland kunt u gebruik maken van de Formulierenservice. U kunt bellen voor een afspraak om ondersteuning te krijgen met papieren en brieven die u moeilijk vindt.

Daarnaast kunnen vrijwilligers u thuis helpen met het ordenen en bijhouden van de administratie, het maken van een budgetplan, het aanvragen van bepaalde voorzieningen en toeslagen en indien nodig, helpen de juiste ondersteuning te krijgen tijdens een schuldhulpverleningstraject.

Heeft u papieren of brieven waarbij u ondersteuning kunt gebruiken, wilt u een bezwaarschrift schrijven, wilt u iets aanvragen maar komt u er zelf niet uit of wilt u uw recht op bepaalde voorzieningen onderzoeken? Maak dan een afspraak met de Formulierenservice.

Locatie Tubbergen: Eeshoflaan 21 Tubbergen
Locatie Dinkelland: Kulturhus Denekamp

Wilt u meer informatie?
Woont u in de gemeente Tubbergen dan stuurt u een mail naar taft@swtd.nl

Woont u in de gemeente Dinkelland, stuur dan een mail naar tafd@wijkracht.nl

Heeft u liever telefonisch contact? In Tubbergen maakt u een afspraak via Marbeth Brinkerink op 06-41 34 70 01 (maandag, donderdag en vrijdag) of Karin Ganzeboom op 06-41 34 70 29 (maandag, dinsdag en donderdag)

Woont u in de gemeente Dinkelland dan kunt u bellen voor een afspraak naar de coördinator Mirjam Smith op 06- 34 36 06 24.