Ondersteuning

Individuele ondersteuning
Loopt het thuis even niet zo lekker? Loop je vast op school? Vind je het moeilijk om je vrije tijd op een verantwoordelijke manier in te vullen? De Sociaal werker jeugd gaat met je in gesprek om samen te bekijken wat er nodig is om jouw problemen op te lossen.

Wist je dat de Sociaal werker jeugd ook op scholen aanwezig is?
Voor meer informatie klik hier

Gezinsondersteuning
Ouders, opvoeders, begeleiders kunnen bij de Sociaal werker jeugd terecht voor praktische ondersteuning en advies. De Sociaal werker jeugd heeft een groot netwerk, kent de sociale kaart goed en kan met u kijken wat het beste bij u past.

Scholen
De Sociaal werker jeugd kan ondersteuning bieden bij schoolverzuim, het organiseren van themabijeenkomsten zoals social media, pesten, middelengebruik, etc. maar ook bij het opzetten van sport- en speldagen. De Sociaal werker jeugd heeft spreekuur op Twents Carmel College, locatie Denekamp op maandag van 14.00 tot 16.00. Daarnaast zijn wij elke donderdag aanwezig in de grote pauze op de Twents Carmel College Oldenzaal, locatie Potskampstraat. Door op vaste tijden aanwezig te zijn op school is de Sociaal werker jeugd een vast gezicht geworden op deze scholen. De jeugd weet wie de Sociaal werker jeugd is en dat zij met hun vragen bij ons terecht kunnen. Tevens fungeert hij/zij als vraagbaak voor docenten en leerlingbegeleiders.

Verenigingen
De Sociaal werker jeugd kan ondersteuning bieden op het gebied van jeugd/pedagogisch beleid. Tevens kunnen er informatiebijeenkomsten georganiseerd worden zoals bijvoorbeeld middelengebruik, gedragsproblemen, etc. Voor verenigingen kunnen wij bijvoorbeeld trainers ondersteunen wanneer er moeilijkheden worden ervaren bij de begeleiding van een team en/of individuen.

Neem geheel vrijblijvend en gratis contact op met

Sociaal werker Jeugd inwoners gemeente Dinkelland
Rick Ravenshorst
T: 06 40027147
E: r.ravenshorst@swtd.nl

Sociaal werker Jeugd inwoners gemeente Tubbergen
Ellen Blokhuis
T: 06 40918210
E: e.blokhuis@swtd.nl