Vrijwilliger worden bij SWTD

SWTD werkt samen met bijna 500 vrijwilligers en deze vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar. Als vrijwilliger gebruik je je talenten en mogelijkheden en daarmee inspireer je anderen om hetzelfde te doen. Daarmee ben je van betekenis voor een ander maar ook voor jezelf. Voor de inwoners van Tubbergen en Dinkelland zijn vrijwilligers van onschatbare waarde. Vrijwilligers helpen mee om bij te dragen aan levensgeluk en vitaliteit van onze inwoners.

Wat bieden wij jou?
Als vrijwilliger word je actief betrokken bij onze organisatie. Je hebt een aanspreekpunt waar je terecht kunt met jouw vragen of opmerkingen. Daarnaast ontvang je professionele begeleiding van de medewerkers. Via een nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de SWTD. Jaarlijks organiseren we voor onze vrijwilligers een feestavond.

Vrijwilliger worden?
Heb jij tijd en de motivatie om als vrijwilliger bij te dragen aan het welzijn van mensen? Of wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij SWTD? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt bellen naar 085 047 9400 of mailen naar info@swtd.nl.