Personenalarmering

Personenalarmering is voor iedereen die alleen woont verstandig, ook als u fit bent! Het is een altijd te bedienen noodhulplijn. Als u er alleen voorstaat kan dit levensreddend zijn. Voor mensen die door hun lichamelijke of sociale situatie problemen ondervinden is personenalarmering een hulpmiddel om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Hoe werkt het alarmeringssysteem?
Het systeem is heel eenvoudig. Door het dragen van een hals of polszender maakt u met 1 druk op de knop contact met de meldkamer. Het systeem werkt overal in huis en gegarandeerd 30 meter rondom het basisstation. De meldkamer heeft uw gegevens en kan snel iemand sturen. Dit geeft een veilig gevoel!

Folder SWTD Personenalarmering
Folder SWTD Personenalarmering

Uw veiligheid neemt toe
U kunt de alarmknop nu ook gebruiken als u zich niet veilig voelt, als u iets niets vertrouwt in of rond uw huis of als u bedreigd wordt of lastiggevallen. Aarzel dan niet en druk op de knop! U komt dan snel in contact met een medewerker van de meldkamer. Deze medewerker vraagt wat er aan de hand is en legt indien nodig direct contact met de meldkamer van de politie. Zij komen dan in actie. Als er geen gevaar dreigt, maar u toch de politie nodig heeft dan wordt u verzocht zelf contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844

Bij aanschaf van een personenalarmeringssysteem kunt u kiezen voor alarmering met hulp uit uw omgeving. De meldkamer schakelt in geval van alarmering dan familie/kennissen uit uw omgeving in. Ook kunt u kiezen voor alarmering met zorgopvolging. In geval van alarmering schakelt de meldkamer dan de zorg in. In de gemeente Tubbergen, Dinkelland en een gedeelte van Almelo werken wij o.a. samen met Zorgaccent, Buurtzorg en Thuiszorg Maartje.

De alarmcentrale is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bemand!
De meldkamer van de politie is ook op ons alarmeringssysteem aangesloten!

Personenalarmering online aanvragen

Wanneer u de onderstaande knop klikt kunt u het formulier heel eenvoudig en veilig online invullen op uw computer. Wanneer u alle vragen heeft ingevuld wordt het formulier direct naar de juiste contactpersonen bij SWTD gestuurd. Zij zullen uw formulier in behandeling nemen.

Klik hier voor het online aanvraagformulier

Personenalarmerings aanvraag formulier downloaden

Wanneer u dit document download kunt u deze in Microsoft Word invullen op uw computer, opslaan en vervolgens naar alarmering@swtd.nl e-mailen. Uitprinten, met pen invullen en inleveren bij SWTD mag ook!

Klik hier om het Word document te downloaden
Heeft u vragen over het huren van het personenalarmeringssysteem?
Voor vragen over het personenalarmeringssysteem kunt u van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 13:00 uur contact opnemen met : 085-0479400 of via alarmering@swtd.nl
Bij storingen aan uw alarmeringsapparaat krijgt u op werkdagen tussen 9 en 13 uur een medewerkster van SWTD aan de telefoon. Belt u na 13 uur dan wordt u doorverwezen naar ons storingsnummer. Voor storingen in de avond of in het weekend verwijzen wij u naar de volgende werkdag.