Sociale personenalarmering, een veilig gevoel!

We worden met z’n allen steeds ouder. En we kunnen, gelukkig, ook steeds langer in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar soms maken we ons ook zorgen. Wat als mij iets overkomt? Wat als mijn vader of moeder iets overkomt. Kunnen ze dan wel hulp inschakelen? Bij dit soort vragen is het goed om te weten dat sociale personenalarmering een hulpmiddel kan zijn.

Sociale personenalarmering is er voor iedereen die behoefte heeft aan veiligheid. Of u nu oud, jong, alleenstaand of ziek bent. Met sociale personenalarmering kunt u 24 uur per dag hulp inroepen middels een druk op de alarmknop. Deze alarmknop staat in verbinding met onze meldcentrale. De medewerker van de meldcentrale vraagt wat er aan de hand is en roept als dit nodig is de hulp in van de contactpersonen die u hebt doorgegeven aan ons. Deze contactpersonen kunnen uw kinderen, familie/kennissen of buren zijn.  Zo bent u altijd verzekerd van hulp mocht u zich onverhoopt niet goed voelen of onveilig voelen.

In sommige gevallen kan uw thuiszorgorganisatie een rol spelen in de zorgopvolging  van de alarmering. Raadpleeg hiervoor altijd eerst uw thuiszorgorganisatie!!

Personenalarmering online aanvragen

Wanneer u de onderstaande knop klikt kunt u het formulier heel eenvoudig en veilig online invullen op uw computer. Wanneer u alle vragen heeft ingevuld wordt het formulier direct naar de juiste contactpersonen bij SWTD gestuurd. Zij zullen uw formulier in behandeling nemen.

Personenalarmerings aanvraag formulier downloaden

Wanneer u dit document download kunt u deze in Microsoft Word invullen op uw computer, opslaan en vervolgens naar alarmering@swtd.nl e-mailen. Uitprinten, met pen invullen en inleveren bij SWTD mag ook!

Uw veiligheid neemt toe
U kunt de alarmknop ook gebruiken als u zich niet veilig voelt, als u iets niet vertrouwt in of rond uw huis, of als u bedreigd wordt of lastig gevallen. Aarzel dan niet en druk op de knop! U komt dan snel in contact met een medewerker van de meldkamer. Deze kan indien nodig direct contact leggen met de meldkamer van de politie. Wanneer u sociale personenalarmering aanschaft, ontvangt u twee stickers die u bij uw voor- en achterdeur kunt plakken. Deze sticker laat zien dat we samen werken aan uw veiligheid. Mensen met slechte bedoelingen zijn dus gewaarschuwd!

Bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD) merken we vaak dat klanten zich veiliger voelen als ze personenalarmering hebben. Maar ook voor kinderen, familie en buren is het een geruststelling te weten dat hun dierbare snel en gemakkelijk hulp kan inroepen middels een druk op de alarmknop.

Kortom sociale alarmering kan in vele opzichten, voor gebruiker en omgeving, een veilig gevoel geven. Wacht er dus niet te lang mee, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Maandelijkse kosten € 21,50

Eenmalige aansluitkosten € 50

Spoedaansluiting (binnen 2 werkdagen) € 100

Voor meer informatie kunt u met ons bellen 085-0479400 op werkdagen tussen 9:00 uur en 13:00 uur. Of mail naar alarmering@swtd.nl

DE ALARMCENTRALE IS 24 UUR PER DAG, 365 DAGEN PER JAAR BEMAND!
DE MELDKAMER VAN DE POLITIE IS OOK OP ONS ALARMERINGSSYSTEEM AANGESLOTEN!