Spreekuur formulierenservice en thuisadministratie

Als inwoner van de gemeente Tubbergen kunt u gebruik maken van het spreekuur Formulierenservice aan de Eeshoflaan 21 in Tubbergen. Elke donderdagmorgen tussen 09.00 en 11.00 kunt u op afspraak komen met papieren en brieven waarbij u ondersteuning nodig heeft. Daarnaast kunnen vrijwilligers u bij u thuis helpen met het ordenen en bijhouden van de administratie, het maken van een budgetplan, het aanvragen van bepaalde voorzieningen en toeslagen en indien nodig, helpen de juiste ondersteuning te krijgen tijdens een schuldhulpverleningstraject.

Heeft u papieren of brieven waarbij u ondersteuning kunt gebruiken, wilt u een bezwaarschrift schrijven, wilt u iets aanvragen maar komt u er zelf niet uit of wilt u uw recht op bepaalde voorzieningen onderzoeken? Dan is dit spreekuur het bezoeken waard.

Wilt u meer informatie?
Dat kan, stuur dan een mail naar taft@swtd.nl. Bellen kan natuurlijk ook.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de coördinatoren Marbeth Brinkerink op 06-41 34 70 01 (maandag, donderdag en vrijdag) of Karin Ganzeboom op 06-41 34 70 29 (maandag, dinsdag en donderdag)