Servicepunt Vrijwillige Inzet Tubbergen en Dinkelland:
Jouw partner in vrijwilligerswerk!

Voor verschillende groepen heeft Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland een Servicepunt Vrijwillige Inzet. Dit is een service- en informatiepunt voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de beide gemeenten. Deze servicepunten ondersteunen onder andere de zoektocht naar en van vrijwilligers, we verbinden vraag en aanbod. Ook het meest actuele aanbod van vacatures binnen uw gemeente is er te vinden. Daarnaast kunnen vrijwilligers en organisaties er ook terecht voor andere vormen van ondersteuning zoals advies over het vinden en binden van vrijwilligers of voor ondersteuning bij maatschappelijke projecten van een vereniging of een inwonersinitiatief. Ons netwerk in het welzijnswerk is groot en breed, er zijn weinig vragen waarmee we niet kunnen helpen. Zelfs wanneer je vraag of idee nog niet helemaal duidelijk is ben je van harte welkom op één van onze servicepunten.

Voor wie is servicepunt vrijwillige inzet?

  • Vrijwilligers
  • Vrijwilligersorganisaties
  • Verenigingen
  • Buurtinitiatieven
  • Dorpsraden
  • Sociaal werkers
  • Gemeente

Onze Adviseurs Verenigingen Vrijwillige Inzet

Onze servicepunten worden bemand door vrijwilligers die u wegwijs maken in de vraag naar en het aanbod van vrijwilligers.  Deze servicepuntmedewerkers worden op hun beurt ondersteund door onze Adviseurs Verenigingen Vrijwillige Inzet.

Gemeente Tubbergen

Kristel Trimbos – Groot Hemmink
Tel. 06-42790907  of k.trimbos@swtd.nl

Gemeente Dinkelland

Marleen Wagenaar – ter Braak
Tel. 06-51477229  of m.wagenaar@swtd.nl

Zij werken aan thema’s als versterken van zelfredzaamheid, meedoen in de samenleving, vitaliteit en het imago van vrijwilligerswerk. Daarnaast ondersteunen ze in vragen en behoeften van inwoners, verenigingen en vrijwilligersorganisaties. Ook coördineren zij de Maatschappelijke Stage binnen beide gemeenten, hiervoor kunt u mailen naar mas@swtd.nl

De adviseurs Verenigingen en Vrijwillige Inzet zorgen voor bouwstenen die in de gemeente weggezet kunnen worden en focussen daarbij op het aanwezige talent en kracht in de dorpen.

Kortom: Wij zijn in de buurt voor jou!

Het servicepunt is altijd vrijblijvend te bezoeken, te bellen of te mailen:

In Gemeente Tubbergen:
Elke dinsdag van 10 tot 12 uur
Elke donderdag van 14 tot 16 uur in de Bibliotheek Tubbergen

Tel. 085-0479404

Email: servicepunttubbergen@swtd.nl

In Gemeente Dinkelland:
Elke woensdag van 13.30 tot 15.30 uur  in de Bibliotheek Denekamp / Kulturhus Denekamp

Tel. 085-0479404
E-mail: servicepuntdinkelland@swtd.nl

Volg ons op facebook: Servicepunt Vrijwillige Inzet