Bestuur

Het bestuur van de SWTD bestaat uit 4 leden. Het bestuur is geen bestuur op afstand maar kent de SWTD en haar medewerkers. De bestuursleden zijn betrokken bij het werk van de stichting en bij de gemeenten waarin de stichting actief is. Het bestuur vergadert formeel tweemaandelijks en heeft regelmatig ook informeel contact met de directeur. De bestuursleden zijn:

Rob_Barenbrug_SWTD

Rob Barenbrug

Bestuurslid

“De SWTD is open en breed van aanpak, zoals ik dat ken vanuit mijn vak als huisarts. Daar voel ik mij bij thuis en met die insteek wil ik mij inzetten voor de SWTD.”

Marlies

Marlies Uijterschout

Bestuurslid

“Mijn man en ik hebben bijna 40 jaar een fysiotherapiepraktijk gehad in Geesteren. Ik ben kinderfysiotherapeute en had een multidisciplinair kindercentrum. Mijn werkgebied was de kerkdorpen van de gemeente Tubbergen en Dinkelland. Ik heb veel gezinnen begeleid met kinderen met zware en lichte problematiek. Ik wil graag maatschappelijk betrokken zijn en hoop dat mijn netwerk en kennis van nut kunnen zijn”

Maria Weersink

Algemeen bestuurslid

“Ik heb een verpleegkundige achtergrond en ben in verschillende werkvelden werkzaam geweest, zowel inhoudelijk als beleidsmatig. De laatste jaren heb ik als praktijkmanager in een huisartsenpraktijk gewerkt, met betrokkenheid tot zorg- en welzijnsproblematiek.
Met deze ervaring hoop ik van waarde te zijn in het bestuur van SWDT.
Bovendien spreekt de missie en visie van SWDT mij erg aan en wil daar graag aan bijdragen”.

Mariël Arends

Penningmeester

Door mijn jaren ervaring als financieel medewerker hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen als penningmeester bij de SWTD