ANWB AutoMaatje

Er kan een beroep worden gedaan op ANWB AutoMaatje van de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland als vervoer nodig is naar een ziekenhuis, naar de kapper, naar de dokter of voor boodschappen doen en er geen passend vervoer is doordat de mobiliteit minder wordt. Tegen een kleine onkostenvergoeding rijden vrijwilligers uit de buurt u met hun eigen auto van A naar B. Neem 2 dagen van tevoren contact op met het telefoonnummer van AutoMaatje 06-38681217. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Een langere rit graag een week van tevoren aanvragen.

Nieuwe mededeling:

Mensen die een oproep krijgen om naar een vaccinatielocatie te komen voor een prik tegen corona en geen vervoer hebben om daar te komen, kunnen een beroep doen op AutoMaatje. Een vrijwillige chauffeur wil tegen een vergoeding van € 0,30 per kilometer met degene meerijden en wachten totdat de prik gezet is. De deelnemer dient wel zoveel mogelijk zelfstandig rechts achterin de auto te kunnen gaan plaatsnemen en er kan geen begeleiding mee. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Mocht u dus geen vervoer hebben naar vaccinatielocatie of iemand kennen die in nood zit met het vervoer, bel ons dan. In ieder geval 2 dagen van tevoren zodat er genoeg tijd is om een chauffeur te benaderen. We zullen daarvoor ons uiterste best doen. Mocht het ondanks de inzet niet lukken om een chauffeur te vinden, dan zal degene toch zelf voor een andere oplossing moeten zorgen.

AutoMaatje is te bereiken op werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur op telefoonnummer 06-38681217


De kosten voor de deelnemer bedragen € 0,30 per kilometer en evt. parkeerkosten. Meer informatie kunt u ook verkrijgen via automaatje@swtd.nl

Menu