De Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD) heeft vanaf 3 april  de pastorie aan de Kerkstraat 94a in Reutum betrokken.

Vrijwilligers van de parochie hebben in samenwerking met een aantal Reutumse bedrijven het karakteristieke pand op een prachtige manier opgeknapt.

De SWTD is het adres voor Tafeltje Dekje en Personenalarmering voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen en geeft daarnaast advies en ondersteuning op de gebieden van jeugd, ouderen, vrijwilligers, mantelzorgers en armoede. SWTD is partner in Wij in de Buurt, het loket voor alle vragen op het gebied van Welzijn voor alle burgers van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.

In deze hoedanigheid blijft SWTD ook dagelijks aanwezig in Tubbergen en Denekamp. Voor Tubbergen blijft dat de locatie Pastoor Bloemenstraat 5 en voor Denekamp is dat het Kultuurhus aan de Oranjestraat 21. Wij in de buurt heeft op beide locaties dagelijks spreekuur, telefonisch (085-0514052) en fysiek van 9.00 tot 10.00 uur.

Op 24 mei as wordt de locatie in Reutum officieel geopend en houden we een open dag in Reutum waarbij alle inwoners van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen welkom zijn.