Genieten van mooie scootmobieltochten in de Gemeente Tubbergen
De lente is in aantocht…..dat betekent dat de scootmobieltochten weer van start gaan!  De Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland organiseert in de periode april-oktober elke maand een scootmobieltocht in de gemeente Tubbergen. Deze tocht vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats en het vertrek is telkens om 13.30 uur vanuit Tubbergen of Geesteren.  

Voor de volledigheid hieronder alvast alle data van de volgende tochten, zodat ze alvast genoteerd kunnen worden op uw kalender:
Donderdag 5 april, donderdag 3 mei, donderdag 7 juni, donderdag 5 juli, donderdag 2 augustus, donderdag 6 september, donderdag 4 oktober 2018.

In ‘Op en Rond de Essen’ is iedere maand te lezen vanuit welke locatie er  wordt vertrokken. De route is ongeveer 20 kilometer lang. Ook bij slecht weer gaat de tocht door. Onderweg is een pauzestop waar gezamenlijk wordt genoten van een kop koffie/thee en iets lekkers.

Is deelname gratis?
En…..deelname is gratis!!! Aanmelden is niet nodig….u hoeft alleen “Op en Rond de Essen” in de gaten te houden voor de data.  Wat is er nu mooier dan samen genieten op de scootmobiel van de prachtige natuur die de Gemeente Tubbergen te bieden heeft.
De Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland werkt hierin nauw samen met het Nederlandse Rode Kruis.

Meer informatie?
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Adviseur Senioren Nicolet Plegt-Koedijk  SWTD, tel 06-38275388 of via de mail n.plegt@swtd.nl.