Fiets- en ActiviteitenClub Dinkelland organiseert: zondag 28 januari a.s. Nieuwjaarsborrel in Denekamp


De Fiets- en ActiviteitenClub Dinkelland (FACD) organiseert zondagmiddag 28 januari a.s. weer een gezellige ontmoetingsbijeenkomst voor senioren, waarbij de insteek zal zijn:
“Elkaar ontmoeten in het Nieuwe Jaar 2018”.

Deze middag worden alle senioren, en dan met name ook de alleenstaande senioren, in de gelegenheid gesteld om met elkaar een Nieuwjaarsborrel te drinken ergens in een horecagelegenheid aan het St. Nicolaasplein in Denekamp. Het verzamelpunt is om 14.30 uur is bij het standbeeld van de Drie Zusters op het plein. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u uit een omliggende gemeente komt. Uiteraard zijn de kosten voor deze middag wel voor eigen rekening.

Lijkt het u leuk om deze middag mee te doen,  geeft u zich dan vóór 25 januari op bij mw. Mia Swensson, organisator van deze middag. Tel. 0541-353657. Zij kan u ook nader informeren over deze middag.

Wilt u eerst wat meer informatie over FACD? Neemt u dan contact op met Ria Kamphuis, Adviseur Senioren van de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Tel. 06-12222840 of via mail r.kamphuis@swtd.nl.

  • Noteer alvast! De volgende activiteit vindt plaats op 25 februari 2018, nader bericht volgt.