Dit spreekuur wordt gehouden door vrijwilligers voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, verenigingen, buurtintiatieven en inwoners van de gemeente Tubbergen en Dinkelland wanneer ze ondersteuning en of informatie wensen op het gebied van vrijwillige inzet.

Van inschrijven als vrijwilliger tot geïnformeerd worden over het vinden en behouden van vrijwilligers, daarnaast helpen we bij het verbinden van vraag en aanbod binnen vrijwilligerswerk. Ook het meest actuele aanbod van vacatures binnen de gemeente is er te vinden. Zelfs maatschappelijke projecten van een vereniging of een inwonersinitiatief kunnen ondersteuning aanvragen via het servicepunt, want de servicepuntmedewerkers worden op hun beurt ondersteund door onze Adviseurs Verenigingen Vrijwillige Inzet.

Ons netwerk in het welzijnswerk is groot en breed, er zijn weinig vragen waarmee we niet kunnen helpen. Zelfs wanneer je vraag of idee nog niet helemaal duidelijk is ben je van harte welkom op één van onze servicepunten. Een bezoek is altijd vrijblijvend.

24 juli 2024
1:00 pm

Kulturhus/ Bibliotheek Oranjestraat 21-23 7591 GA in Denekamp