Passend Sporten 2.0ONTW Flyer A5 – Passend Sporten2.0 Dinkelland

 

Elk kind in beweging

Je bent jong en wilt graag sporten, maar door bijvoorbeeld ADHD of ASS-problematiek is het lastig om aansluiting te vinden bij een sportvereniging. Passen sporten 2.0 kan je hierbij helpen.

BEWEEGTRAJECT

Voor wie: Kinderen en jongeren die wat extra begeleiding nodig hebben, door bijvoorbeeld ASS-problematiek, ADHD of gedragsproblematiek, op het gebied van sport & bewegen.

Werkwijze: Na aanmelding volgt er een intake, waarbij een motorische observatie plaatsvindt en er gezamenlijke doelen worden gesteld. Daarna wordt er 16 weken lang onder begeleiding van deskundige trainers en een gedragscoach, met een groep van maximaal 15 kinderen gesport. Deelnemers maken in deze periode kennis met verschillende sporten en krijgen op basis hiervan een beweegadvies. Doel is om na dit traject in te stromen bij een reguliere sportvereniging, onder begeleiding van de gedragscoach. Ook de vereniging bieden wij handvatten om de instroom succesvol te laten verlopen. Uiteraard zal dit alles in samenwerking met ouders/verzorgers van betreffende kinderen gaan.

Waar: Denekamp, Sporthal Dorper Esch en in de Vlaskoel Tubbergen

Wanneer:  Denekamp maandags van 16.00 – 17.00 uur, Tubbergen woensdags van 16.00 – 17.00 uur.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Rick Ravenshorst             r.ravenshorst@swtd.nl                 T 06-40027147 of

Gonnie van Langen         gonnie@dinkkinderfysio.nl         T 06-53871607

1 juli 2024
4:00 pm

Sporthal Dorper Esch Denekamp