Zaterdag 14 december a.s. organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Dinkelland  weer haar traditionele kerstmiddag voor alle ouderen uit Denekamp en de omliggende kerkdorpen.

De middag vindt plaats in het Rode Kruisgebouw aan de Nordhornsestraat 64 in Denekamp. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en bent u van harte welkom. We beginnen om 14.00 uur met koffie en natuurlijk zal daarbij iets lekkers niet ontbreken.

Tijdens de middag zijn er diverse gezellige spelletje, waarin een ieder kan laten zien hoe goed hij of zij is. Uiteraard is er ook tijd genoeg voor een gezellig babbeltje met de buurman en buurvrouw. Dit alles onder het genot van een drankje met daarbij heerlijke hapjes, die liefdevol door onze gastvrouwen zijn gemaakt. Natuurlijk zal er deze middag ook gezellig meegezongen kunnen worden met het Denekamps Knikkoor. Al met al belooft het weer een gezellige Kerstmiddag te worden, die zal duren tot ongeveer 16.30 uur.

Als u deze middag wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden tot en met donderdag 12 december bij mevrouw Dini Oude Egbrink (0541-351208). Als u ook van huis gehaald wilt worden en weer thuisgebracht, dan moet u dit even aangeven bij uw aanmelding.

De gastvrouwen van de SWTD wensen u een fijne en gezellige middag toe!

14 december 2019
1:30 pm

Rode Kruisgebouw Nordhornsestraat 64