De Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland, biedt in samenwerking met de keuken van Aveleijn-Denekamp, de mogelijkheid wekelijks op verschillende plaatsen deel te nemen aan een “Open eettafel” in een van de kernen van de gemeente Dinkelland.

Velen hebben reeds ervaren dat samen eten met leeftijdsgenoten verrassend, uitnodigend en vooral erg lekker is! Opvallend is, dat er altijd wel een bekende uit een of ander kerkdorp is, om even een praatje mee te maken. Hiermee wordt dan ook de doelstelling van de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland ten aanzien van de “Open eettafels gehaald.

Het gaat hierbij niet alleen om het eten zelf, echter ook de gezelligheid en het feit dat men in de gelegenheid is, oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, want Samen Eten Verbindt! Waarbij de gastvrouwen een verbindende rol vervullen. Onderstaand een overzicht waarop u kunt zien waar en wanneer in de gemeente Dinkelland “Open eettafels” plaats vinden.

Wat kost de “Open eettafel”?

De prijs van een maaltijd bedraagt €14,00. Een maaltijd bestaat uit voorgerecht, hoofdgerecht met bijgerecht en een nagerecht.

Vervoer

Is vervoer een probleem dan kan men dit bij ons kenbaar maken, zodat wij samen met de gast naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Hoe kan men zich aanmelden voor de “Open eettafel”?

U kunt zich telefonisch aanmelden het hoofdkantoor van de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland, op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Telefoon 085-0479400. Verder kan men zich ook opgeven bij de gastvrouwen tijdens de bijeenkomsten.

Lijkt het u wel wat, maar wilt u toch liever eerst nog wat meer informatie over een Open Eettafel, neemt u dan contact op met Maureen Loohuis, telefoonnummer: 0621635102, mailadres m.loohuis@swtd.nl. Natuurlijk kunt u zich bij haar ook opgeven voor een van de Open Eettafels in Dinkelland!

Centraal telefoonnummer SWTD: 085-0479400

E-mail: info@swtd.nl    Website: www.swtd.nl

 

4 december 2023
12:00 pm

Wooncomplex Gerardus Majella Adres Mr. Dingeldeinstraat 1-70