Beste relatie, collega,

Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 november organiseren Edith Harmsen en Nicolet Plegt, sociaal werkers Mantelzorg  (SWTD) een ontspanningsarrangement voor mantelzorgers uit gemeenten Dinkelland en Tubbergen!

Het is bedoeld voor mantelzorgers die er even uitmoeten en rust en ontspanning nodig hebben! Misschien wel juist in deze tijd extra, stress en angst en daarmee meer risico’s op overbelasting!

Dit arrangement vindt plaats bij Erve Deperman in Reutum. Een prachtige locatie waarbij mantelzorgers een paar dagen helemaal verzorgd wordt met lekker eten en drinken, onder leiding van trainer Simone Busscher, (zelf ervaringsdeskundige)!  Alles mag, niets moet en dat in een mooie omgeving! Mensen hoeven niet over hun  problemen te praten, wel is er de mogelijkheid om met Simone te praten; ook hebben we een programma samengesteld voor de 3 daagse. Start van het arrangement is 16 november om 10.00 uur, eind 18 november, tegen 15.00 uur.

Het is volledig verzorgd dus alleen kleding, jezelf mee en ontspannen, dat is wat we onze gasten voorhouden. Er is plek voor maximaal 8 mantelzorgers, er zijn geen kosten voor onze gasten.

Ondervinden mantelzorgers problemen met opvang, dagbesteding van hun familielid, we helpen mee dit op te lossen!

Edith Harmsen en Nicolet Plegt-Koedijk

Sociaal werkers Mantelzorg

Tel. Nr. 06-38594369 / 06-38275388

Email: e.harmsen@swtd.nl; n.plegt@swtd.nl

16 november 2021 — 18 november 2021
10:00 am

Erve Deperman Reutum