Op maandagavond 20 januari 2020 vindt een bijzonder “Kijkje in de keuken” plaats. Deze keer is het thema “Meedoen/werk” in de gemeente Tubbergen. Een groot percentage van mensen in armoede heeft geen baan en geen dagbesteding. Dit kan om diverse redenen zijn. Bijvoorbeeld een beperking of een lange afstand tot de arbeidsmarkt. We zoomen in op de mogelijkheden die er zijn via Extend en Stayble. De avond is bijzonder omdat we letterlijk in de keuken mogen kijken bij Stayble. We hopen op een grote opkomst!

U bent van harte welkom bij het “Kijkje in de keuken” van:

Extend

In de samenleving van vandaag staan mensen met een arbeidsbeperking niet per definitie buitenspel. Steeds meer bedrijven en andere organisaties willen ruimte creëren voor deze doelgroep. Daarbij worden ze vaak geconfronteerd met allerlei lastige vraagstukken. Extend biedt advies en ondersteuning over de hele linie, van beleid tot en met werving & selectie en begeleiding.

Stayble

Zij geloven erin dat iedereen een talent heeft en dat iedereen ergens goed in is. Tijdens de dagbesteding zorgen zij voor een leuke en gezellige invulling van de dag. Daarnaast bieden zij een stabiele en veilige omgeving waar zij ruime mogelijkheden bieden op het gebied van dagbesteding, sociale activering, maatschappelijke opvang  en/of re-integratie.

Dit gaat gebeuren op:

Maandag 20 januari om 19.00 uur

bij Stayble Plasdijk 25a, 7663 TJ Mander

Het programma van deze avond:

18.45 uur                     Inloop met koffie en krentenwegge

19.00 uur                     Welkom

19.05 uur                     Uitleg over Extend door Judith Baks

19.35 uur                     Uitleg over Stayble door Mirjam Braakhuis

20.15 uur                     Naar huis

Iedereen die geïnteresseerd is in armoedebestrijding, is van harte welkom. Wilt u deze uitnodiging doorsturen binnen uw eigen organisatie, zodat we niemand vergeten? U kunt zich aanmelden via deze link.

20 januari 2020
6:45 pm

Stayble Plasdijk 25a 7663 TJ Mander