Een avond alleen voor mantelzorgers uit de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.
Vind je het ook zo moeilijk om te zien dat mensen met autisme niet begrepen worden? Zit je vaak met je handen in je haar omdat je tegen allerlei problemen aanloopt? Dan zijn de lezingen van “Geef me de 5” echt iets voor jou!
“Geef me de 5” helpt je verder.

De trainers zijn ware tolken voor mensen met autisme. Zij weten als geen ander wat iemand met autisme nodig heeft en vertalen dit direct naar toepasbare, praktische handvatten. Vanuit de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de neurobiologie wordt in het boek ‘Dit is autisme’ van hersenverwerking tot gedrag’ duidelijk uitgelegd hoe de informatieverwerking van iemand met ASS verloopt.
Door eerst te kijken naar oorzaak leer je autisme begrijpen, net als het gedrag dat hierbij hoort.
Met herkenbare voorbeelden en praktische oplossingen geeft de spreker je tijdens deze lezing concrete tips voor de omgang met iemand met autisme. Zo ga je tijdens deze lezing van probleem naar oplossing.

Een lezing voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme is dit een openbaring met handvatten die je daarna direct kunt inzetten.
Sociaal werkers Mantelzorg Edith Harmsen en Nicolet Plegt-Koedijk(Stichting welzijn Tubbergen- Dinkelland, SWTD) organiseren een interessante en leerzame bijeenkomst voor mantelzorgers met gastspreker Anouk Prick, trainer van “Geef me de 5”!

Als je (als mantelzorger) aanwezig wilt zijn op deze avond, ben je van harte welkom op:

Dinsdag 22 september van 19.30 tot 21.30 in het Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21
Zaal is open en de koffie staat om klaar 19.00 uur.

Aanmelden kun je doen vóór donderdag 1 september per email bij e.harmsen@swtd.nl of n.plegt@swtd.nl of telefonisch 06-38594369 of 06-38275388 (ook voor meer informatie). Wees er snel bij, vol is vol.
In verband met het coronavirus zijn er maximaal 65 plekken. Entree is € 5,- (contant en gepast betalen) inclusief koffie of thee.

De sociaal werkers Mantelzorg bieden ondersteuning, persoonlijk advies, vrijwillige inzet en emotionele steun aan mantelzorgers.

We zien je graag op deze interessante lezing!
Edith Harmsen en Nicolet Plegt-Koedijk

 

22 september 2020
7:30 pm

Kulturhus Denekamp Oranjestraat 21-23 7591 GA in Denekamp