Een avond voor mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is in autisme.

Vind je het ook zo moeilijk om te zien dat mensen met autisme niet begrepen worden? Zit je vaak met je handen in je haar omdat je tegen allerlei problemen aanloopt? Dan is de lezing van Geef me de 5 echt iets voor jou! Geef me de 5 helpt je verder.

De trainers van geef me de 5 zijn ware tolken voor mensen met autisme. Zij weten als geen ander wat iemand met autisme nodig heeft en vertalen dit direct naar toepasbare, praktische handvatten. Vanuit de nieuwste wetenschappelijke inzichten wordt duidelijk uitgelegd hoe de informatieverwerking van iemand met autisme verloopt.

Door eerst te kijken naar oorzaak leer je autisme begrijpen, net als het gedrag dat hierbij hoort. Met herkenbare voorbeelden en praktische oplossingen geeft de spreker je tijdens deze lezing concrete tips voor de omgang met iemand met autisme. Zo ga je tijdens deze lezing van probleem naar oplossing. Een lezing voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme is dit een openbaring met handvatten die je daarna direct kunt inzetten. Uiteraard kun je ook jouw vragen stellen!

Sociaal werkers Mantelzorg Edith Harmsen en Nicolet Plegt (Stichting welzijn Tubbergen- Dinkelland, SWTD) organiseren een interessante en leerzame bijeenkomst voor mantelzorgers met

gastspreker Mathilde Essink, trainer van Geef me de 5! Als je aanwezig wilt zijn op deze avond, ben je van harte welkom op:

Donderdag 15 juni 19.30 tot 21.30 in ’t Oale Roadhoes, Grote straat 60 in Tubbergen  Zaal is open om 19.00 uur, de koffie of thee staat dan klaar. In de lezing zit een korte pauze.

Aanmelden kun je doen per email bij e.harmsen@swtd.nl  of n.plegt@swtd.nl of telefonisch 06-38594369 of 06-38275388 (ook voor meer informatie).

De sociaal werkers Mantelzorg bieden ondersteuning, persoonlijk advies, vrijwillige inzet en emotionele steun aan mantelzorgers.

15 juni 2023
7:30 pm

‘t Oale Roadhoes