De Activiteitenclub Twente (ACT)

De ACT (initiatief vanuit gem. Tubbergen) is met name bedoeld voor mensen die behoefte hebben om eens per maand op de zondagmiddag iets leuks te doen en meer in contact te komen met anderen. Leeftijd is hierbij niet van belang. Iedere maand is er een gezellige en sportieve bijeenkomst waarvoor u zich kunt opgeven. U krijgt als u zich als belangstellende aanmeld iedere maand een uitnodiging per mail, maar u beslist zelf of u aan de activiteit deel wilt nemen. Dit is geheel vrijblijvend. De kosten na aanmelding zijn voor eigen rekening. Soms is er een groepje mensen die na afloop nog gezamenlijk blijft hangen voor een lekker etentje maar dit is aan u zelf.

Voor degene die wel graag mee willen maar niet ver kunnen lopen/fietsen etc. is er de mogelijkheid om later aan te sluiten bij de koffie/borrel.

Iedere maand wordt er een mooie flyer gemaakt en rondgemaild naar alle belangstellenden, ook is er een appgroep waarin u met elkaar ook leuke activiteiten kunt delen.

Wilt u meer informatie of deelnemer aan deze leuke activiteit, meld u dan aan bij Nicolet Plegt-Koedijk sociaal werker senioren/mantelzorg tel. 06-38275388 of per mail n.plegt@swtd.nl

12 maart 2023
10:00 am